Sienna Millerin miesystävä pettää edelleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sienna Miller kuvattiin pari viikkoa sitten nakuilemassa uuden miesystävänsä Balthazar Gettyn kanssa yhteisellä lomalla. Sittemmin Miller haastoi lomakuvat julkaisseita lehtiä oikeuteen ja Gettyn kerrottiin palanneen vaimonsa kainaloon. Tuoreiden kuvien perusteella pariskunta on kuitenkin edelleen yhdessä.

Nyt Sienna Miller ja Balthazar Getty on kuvattu yhdessä Malibussa, Kaliforniassa, jossa heidät ikuistettiin shoppailemassa ostoskeskuksessa. Ostoslistalla oli muiden muassa rantavaatteita. Shoppailun lomassa pariskunta pysähtyi myös kahvilaan nauttimaan kupilliset.

Kuvista huolimatta Millerin ystävät ovat kertoneet lehdistölle, ettei pari ole enää yhdessä ja että Getty on palannut lastensa ja vaimonsa Rosettan luo. Joidenkin tietojen mukaan Getty olisi kuitenkin jo eronnut vaimostaan, joten ristiriitaisia tietoja tilanteesta tullaan varmasti saamaan myös jatkossa. Kuitenkin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Katso kuvat tästä!

Uusimmat