Star Warsin ympärille tehdään televisiosarja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin elokuvasarjoihin lukeutuva Star Wars nähdään pian myös televisiosarjana. Seikkailuelokuvien luoja George Lucas on viimein vahvistanut pitkään liikkuneet huhut projektista.

– Projekti etenee. Olemme tällä hetkellä kirjoittamassa kuvakäsikirjoituksia. Olen työskennellyt projektin kanssa jo noin vuoden ajan, George Lucas kertoi Viva-lehden mukaan.

Hänen mukaansa televisiosarjassa ei tulla seuraamaan elokuvista tuttujen hahmojen elämää, vaan siinä keskitytään Star Wars -maailman muihin seikkailuihin. Tällä hetkellä ei ole vielä tietoa koska sarja nähdään televisioruuduissa, eikä Lucas ollut vielä valmis antamaan edes arviota aikataulusta.

– Siihen menee hieman aikaa, koska se on työlästä. Emme tiedä kuitenkaan tarkemmin aikataulusta ennen kuin olemme hiukan pidemmällä prosessissa. Meillä on nyt kaksi australialaista ja kaksi britiläistä kirjoittajaa ja aiomme kuvata sarjaa Australiassa.

Jo pari vuotta sitten Lucas ilmoitti Empire Awards -gaalassa suostuneensa sataosaiseen Star Wars -televisiosarjan kirjoittamiseen. Tuoreimpien tietojen mukaan nyt kyse ei ole kuitenkaan enää samasta projektista, jonka oli määrä kertoa samojen hahmojen elämästä sijoittuen ajallisesti ensimmäisen elokuvan ja Sithin Koston välille.

Uusimmat