Teinipoppari JoJo: Olin alkuperäinen Hannah Montana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinipoppari Miley Cyrus rankattiin tällä viikolla Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffen kanssa maailman eniten ansaitsevaksi nuoreksi viihdetähdeksi 26 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Jättituloista on kiittäminen Disneyn Hannah Montana -televisiosarjaa, joka teki Mileystä ökyrikkaan julkkiksen.

Nyt toinen teinipoppari JoJo on kertonut, että Hannah Montanan pääroolia tarjottiin alunperin hänelle. Houkuttelevasta tarjouksesta huolimatta JoJo ei kuitenkaan tarttunut siihen, vaan jatkoi musiikkiurallaan. Rooli on nyt tehnyt Mileystä maailman rikkaimpiin lukeutuvan teinin, mutta JoJo ei omien sanojensa mukaan kadu päätöstään.

– He tarjosivat roolia ensin minulle, mutta en vain voinut nähdä itseäni siinä roolissa. En kadu päätöstäni lainkaan, JoJo kertoi Access Hollywoodin mukaan.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV. Hänen kolmas albuminsa All I Want Is Everything julkaistaan vuoden 2008 lopulla.

Uusimmat