StaraVideo 92 – Ruisrock Juhani Merimaa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran NettiTV:n haastattelussa Ruisrock, Ankkarock ja Tuska -festivaalien ja Tavastia-klubin taustalla toimiva Juhani Merimaa, joka tavattiin Ruisrockin backstagella. Merimaa kertoo haastattelussa muiden muassa festivaaliensa musiikkilinjauksista ja uusien tuulien hakemisesta maailmalta. Rocktapahtuma tulee jatkossakin pysymään rocktapahtumana.

Lisäksi Juhani Merimaa kommentoi Ruisrockia uhannutta Natura-luonnonsuojelukiistaa ja kertoo tapahtumansa kunnioittavan luontoa mahdollisuuksien mukaan.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.