Tässä on julkkismaailman seksikkäin vatsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen, että popmaailman suosituimpiin tähtiin tällä hetkellä lukeutuva Rihanna on vararikon partaalla. Vakavat talousvaikeudet voivat kuitenkin jälleen unohtua, kun hänellä on tuoreen äänestyksen mukaan julkkismaailman seksikkäin vatsa.

22-vuotias Rihanna on jo aiemmin selättänyt maailman seksikkäimmäksi taannoin äänestetyn Megan Foxin monessakin äänestyksessä, kun esimerkiksi tumman popparin sääret ja hiukset ovat voittaneet vastaavat tittelit. AntiBloatin järjestämän äänestyksen mukaan hänen vatsalihaksensa ovat juuri optimaaliset, eikä siis liian maskuliiniset.

Viimeksi Rihanna esitteli vatsaansa lomaillessaan tuoreen poikaystävänsä Chris Brownin kanssa kotimaisemissaan. Rihanna esitteli vatsaansa esimerkiksi näissä bikinikuvissa! Toiseksi parhaan vatsan tittelin sai näytteliä Keira Knightley ja kolmanneksi sijoittui Helen Mirren. Näyttelijät Sienna Miller ja Elizabeth Hurley jakoivat neljännen tilan.