Lehti: Olympialaisissa enemmän seksiä kuin Woodstockissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pekingissä juhlitaan parhaillaan kesäolympialaisten päättäjäisiä, ja samalla maailman mediat tekevät yhteenvetoja kisojen tapahtumista. Times Of London -lehden kirjeenvaihtaja Matthew Syed on nyt raportoinut urheilusuoritusten sijaan olympiakylän tapahtumista. Hänen mukaansa kisakylässä meno on kuin Woodstockissa vuonna 1968.

– Nämä ovat kuin seksifestivaalit täällä Pekingissä. Olympiaurheilijat joutuvat ylläpitämään epäluonnollisen suurta itsekuria valmistautuessaan suuriin kisoihin. Kuinkas muuten tilanne palautettaisiin kuin vapauttamalla kasautuneet halut tulivuoren lailla suorituksen jälkeen, Syed raportoi paikan päältä.

Toimittajan mukaan voittajat, ”kuten nörtti Michael Phelps”, joutuvat heti naisten käsittelyyn, mutta häviäjätkin saavat osuutensa seksistä. Vuoden 1992 Barcelonan kesäolympialaisissa itsekin ”vain pöytätenniksen pelaajana” kilpaillut Matthew Syed kertoi saaneensa tuolloin kahden kisaviikon aikana enemmän seksiä kuin koko elämässään sen jälkeen.

Uusimmat