BB-talossa hengenpelastaja, risteilyisäntä ja portsari

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon päästetään parhaillaan yksitellen asukkaita, joiden on määrä asuttaa taloa seuraavan kolmen kuukauden ajan. Ensimmäisinä kaksikerroksiseen BB-taloon pääsivät Risto ja Minna.

23-vuotias Risto tunnetaan Mister Tampere 2007 -voittajana ja Mr. Finland -kilpailun finalistina. 21-vuotias helsinkiläinen promoottori Minna on puolestaan ollut mukana muiden muassa Idols-kilpailun karsinnoissa ja Lamourettes-ryhmän tanssijana. Hän harrastaa esittelynsä mukaan tanssia ja biletystä. Heidän jälkeensä taloon päästettiin yksitellen Johan, Mia, Andreas, Maria, Harri ja Cheryll

BB-Maria on 33-vuotias keuruulainen kokki, jolla on 16-vuotias tytär. BB-Cheryll on 24-vuotias helsinkiläinen promoottori, joka harrastaa taiteita, muotia ja kulttuuria. BB-Mia on 19-vuotias Helsingistä kotoisin oleva myyntineuvottelija, joka harrastaa kitaransoittoa ja laulamista.

BB-Harri on 20-vuotias korpilahtelainen taksikuski, joka on harrastukseltaan rumpali. BB-Johan on 22-vuotias tamperelainen hengenpelastaja-urheiluhieroja, joka harrastaa monipuolisesti urheilua. BB-Andreas on 22-vuotias turkulainen risteilyisänsä, joka harrastaa nukkumista, matkailua ja kulinaristisia elämyksiä.

BB-Tero on lähtöisin Ylitorniolta Lapista, mutta asuu nykyisin Helsingissä. Hän harrastaa ”kuntosalilla ähkimistä ja sosiaalista kanssakäymistä”. BB-Marianna on 23-vuotias helsinkiläinen tällä hetkellä työtön kävelyä harrastava nainen. BB-Niko on 21-vuotias keravalainen kassavastaava, joka harrastaa kuntoilua. BB-Marianne on 19-vuotias helsinkiläinen turvatarkastaja.

Viimeisenä taloon asteli Subject-videohaun kautta mukaan valittu 31-vuotias tamperelainen liikunnanopettaja Marko, eli BB-Mame. Hän on aiemmin toiminut myös portsarina.

Uusimmat