Sopimusrikkomus! Ensimmäinen kilpailija pudotettiin jo Big Brotherista!

Big Brother · Stara.fi

Tämän vuoden Big Brother -kilpailu on jyrähtänyt juuri käyntiin Espoon Kivenlahdessa sijaitsevassa BB-talossa. Kolme kuukautta kestävän kisailun alkamista oli paikalle saapunut juhlistamaan kattava otos aikaisempien vuosien BB-tähtiä.

Ohjelman verkkosivujen mukaan kilpailija nimeltä Florence poistettiin kilpailusta jo ennen sen alkamista sopimusrikkomuksen vuoksi.

Juhlahumussa uusia asukkaita kannustamassa ovat parhaillaan muiden muassa viime vuoden suosikkiparivaljakko Niko ja Sauli, jotka jakoivat läsnäolijoille pizzaa. Kilpailijoiden siirtymistä taloon olivat todistamassa paikan päällä myös BB-tähdet Suvi, Aki, Mika, Timo ja monia muita tuttuja BB-kasvoja. Toiselta kaudelta tuttu BB-Tatu oli saapunut paikalle aistimaan tunnelmia tyttärensä ja poikansa kanssa, Big Brother -blogi kertoi.

Uusimmat