BB: Harrin ja Nikon kuumat suudelmat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaiden välit lämpenivät jo ensimmäisenä yönä harvinaisen paljon, kun 13 asukasta sai nauttia saunomisesta, porealtaasta ja alkoholista.

Yön tiimellyksessä nähtiin myös miesten välisiä suudelmia, kun Niko nähtiin suutelemassa niin Harrin kuin Johaninkin kanssa. Kuumin suudelma nähtiin kuitenkin Harrin ja Nikon välillä, kun Johan yllytti miehet suutelemaan pitkään ja hartaasti. Myöhemmin kimppasuudelmiin liittyi joukkoon myös naisia.

Eilen Staran lukijat arvioivat, että talossa nähdään tällä kaudella ensimmäisen kerran seksiä aikaisintaan parin viikon päästä. Erityisesti Minna ja Mia osoittivat kuitenkin jo eilen, että katsojien ei tarvitse luultavasti odottaa tätä kovinkaan pitkään.

– Jokaisella on kilometrejä ajettavana, kaikille kyllä heruu. Ihan sama, antaako sitä vai ei, Minna paljasti suunnitelmistaan.

Pitkä yö vaati veronsa, ja vielä tällä hetkellä asukkaat nukkuvat sikeästi.

Uusimmat