Big Brother: Koska ensimmäisen kerran seksiä?

Big Brother · Stara.fi

Tänään käynnistyneessä kolmen kuukauden Big Brother -kilpailussa kaksitoista asukasta pyrkii pysymään mahdollisimman pitkään mukana talossa. Tänään asukkaiden tunnelmat ovat vielä vieraskoreita, mutta myöhemmin odotettavissa on tuttuun tapaan myös kiihkeitä ihmissuhteita ja nakuilua.

Viime tuotantokaudella ensimmäinen seksiä harrastanut oli BB-Einari, joka jäi rysän päältä kiinni asuttuaan talossa vain kaksi päivää. Noin viikon asumisen jälkeen BB-Satu ja BB-Timo löysivät toisensa ja viettivät yhteisen yön saman peiton alla. Viime kauden ensimmäisestä julkisesta nakuilusta vastasi niin ikään BB-Einari, joka päätti saunoa perisuomalaiseen tapaan alastomana.

Koska tämän vuoden Big Brother -talossa harrastetaan seksiä ensimmäisen kerran? Kerro mielipiteesi alla olevassa äänestyksessä.

{democracy:50}

Uusimmat