Katso BB-Nikon ja BB-Harrin kiihkeä video!

Big Brother · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -talon uusien asukkaiden välit lämpenivät ennätysnopeasti saunan, porealtaan ja alkoholin yhteisvaikutuksesta. Lopulta asukkaat saivat yllytettyä myös pojat kiihkeään suutelemiseen.

Alkoholin voimalla vapautuneet BB-Niko ja BB-Harri eivät tyytyneet pelkkään pusutteluun, vaan käyttivät tilannetta hyväkseen ja kävivät toisiinsa kiinni kieltensä kanssa. Nyt tapaus on julkaistu myös YouTube-videona.

– Aaah, vi**u mulla seisoo jo! Nyt seisoo! Nyt rupee kyllä seisomaan! Ei sa**ana! Nyt mä meen mukaan, tilannetta sivusta seurannut Johan huusi aikansa kunnes lähti mukaan sekoiluihin.

Video poistettiin YouTube-sivustolta jo kertaalleen tänään, mutta palautettiin sittemmin takaisin. Katso video artikkelin alta tai tästä linkistä.

Uusimmat