Snoop Doggin Australian kiertue vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pariinkin otteeseen lähiaikoina käynyt hiphop-tähti Snoop Dogg jatkaa taisteluaan eri maihin pääsemisestä. Värikkään rikostaustan omaava supertähti on saanut kieltävän päätöksen viisumilleen jo useammassa maassa.

Nyt vuorossa on Australia, joka on tunnetusti tarkka siitä keitä maahan päästetään. Maan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että artistin viisumihakemus  otetaan vielä tarkempiin tutkimuksiin hänen rikostaustansa takia. Viranomaisten mukaan aikaisemmat tiedot viisumin myöntämisestä eivät pidä paikkaansa, Access Hollywood kertoi.

Snoop Dogg, oikealta nimeltään Cordozar Calvin Broadus Jr., on jo ilmoittanut tekevänsä maassa kiertueen lokakuussa yhdessä kollegansa Ice Cuben kanssa. Nyt kiertue on kuitenkin vaakalaudalla, jos artistia ei päästetä lainkaan kengurumaahan.

Uusimmat