StaraVideo 94 – Fintelligens (osa 2/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:n haastattelussa paluun juuri tehnyt Fintelligens, eli Elastinen ja Iso-H, hieman ennen duon kolmatta paluukeikkaa Blockfest-tapahtumassa.

Suomen tunnetuin hiphop-duo kertoo haastattelussa muiden muassa keikkojensa biisilistan tekemisestä ja kuinka vaikea joskus on muistaa jopa omien kappaleiden lyriikoita, vaikka niitä on esitetty satoja kertoja. Kundit valottavat hieman myös paluulevyn ja uuden kiertueen aikataulua sekä kertovat paluusinglen hurjan musiikkivideon tekemisestä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.

Uusimmat