BB: Andreas ja Johan kimppasuihkussa – Tero mukana

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan leppoisaa aamupäivää jutustellen ja seuraavaa palohälytystä odotellen. Aamulla meno oli kuitenkin hieman hektisempää, kun talossa raikui jälleen palohälytys. Marianne joutui mukaan aamutakissaan suoraan suihkusta.

Tälläkin kertaa hälytys osoittautui vääräksi, mutta nyt asukkaat saavat palomiesten välineet jo nopeammin ylleen. Väärän hälytyksen jälkeen talon miehistä Johan, Andreas ja Tero suuntasivat yhdessä suihkuun. Ylimääräistä jännitettä aiheutti samalla se, että bi-seksuaaliksi tunnustautunut Andreas kertoi eilen olevansa ihastunut Johaniin.

Ensin suihkuun menivät yhdessä Johan ja Tero, mutta Andreas liittyi pian joukkoon. Johan ei juuri noteerannut häntä, mutta heitti kuitenkin pikkutuhman kommentin Terolle.

– Tää on niin eroottista tämä Teron kanssa suihkussa oleminen, Johan totesi.

Eilisen rangaistuksen jälkeen muut asukkaat päättivät ottaa talon säännöt jatkossa aikaisempaa tarkemmin huomioon. He sopivat muiden muassa, ettei aikaisemmista BB-kausista puhuta enää lainkaan.

Uusimmat