Big Brotherissa hurjat seksi- ja kakkapuheet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty vauhdikasta päivää palohälytysten parissa, mutta päivän kääntyessä iltaan asukkailla oli aikaa kokoontua olohuoneeseen keskustelemaan. Tuttuun tapaan puhe kääntyi pian seksiin ja lopulta myös vessatouhuihin.

BB-Andreas päätti tiedustella kanssa-asukkailtaan heidän ulosteidensa koostumusta, väriä ja hajua.

– Millaista kakkaa teillä on tullut täällä? Mulla on sellaista kuohkeaa ja ilmavaa. Sen pitäisi olla sellaista tummanruskeaa. Se on täällä jotenkin selvästi vaaleampaa kuin normaalisti. Tuleeko teiltä samanlaista? Andreas tivasi innokkaasti muilta.

– Mulla tulee vaan sellaisia pipanoita, BB-Maria paljasti häveliäästi.

– Kaikkien teidän kakka haisee pahalta, BB-Niko suostui kommentoimaan, kun Maria päästi samalla pierun ilmoille.

– Näähän haisee ihan hirveen pahalle. On varmaan mennyt wunderbaumi vanhaksi. Pitää vissiin vaihtaa uusi, Maria naureskeli.

– Siitä huomaa aina, että onko elimistö kunnossa. Terve kakka ei haise. Krapulakakka on sitten asia erikseen. Big Brotherilla meni varmaan hermo meidän krapulakakkoihin, Mia totesi.

BB-Marianna ei osallistunut lainkaan räväkkään ulostekeskusteluun, vaan tyytyi ihmettelemään asukkaiden puheita sivusta. Keskustelu kääntyi pian takaisin seksiin. Osa asukkaista väitti, etteivät ole vielä ajatelleet seksiä lainkaan talossa, mutta muut tyrmäsivät moiset puheet.

– Jos jotain panettaa, niin voi tulla puhumaan mun kanssa. Minulla ei ole mitään panemista vastaan, kunhan minä olen se jota pannaan, BB-Mia ilmoitti asukkaille.

– Jos täällä tarpeeksi alkaa mela heilumaan mekkoon, niin sit varmaan pääsee tuonne yläkertaan omien kameroiden alle, Andreas suunnitteli.

– Voidaanko me panna tuolla huoneessa, BB-Niko tiedusteli Ristolta, joka ei kuitenkaan lämmennyt leikkimielellä heitetylle ehdotukselle.

– Näiden kaikkien juttujen ja piereskelyjen takia voi olla et naismarkkinoilla ei mene kovinkaan hyvin tämän jälkeen. Kaikki huonot puolet ovat tulleet esiin täällä, BB-Harri valitteli.

– Sieltä löytyy kyllä kaikki nämä Järvenpäästä ja jostain Taka-Espoosta tulleet epätoivoiset, BB-Risto lohdutti Harria.

– Jossain susirajalla ei ehkä näy kaikki televisiokanavat, Tero toivoi.

Uusimmat