BB-Marko häädettiin Big Brotherista – palasi suorittamaan salatehtävää!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailua on nyt takana ensimmäinen viikko, ja Isoveli suoritti juuri suorassa lähetyksessä valehäädön. Talosta häädettiin – ainakin leikisti – BB-Marko, eli Mame.

Useat asukkaat puhkesivat tyrmistyneitä itkuun kuultuaan ensimmäisestä häädöstä. Niko kumosi muidenkin juomia kurkkuunsa ja totesi olevansa vain niin hermostunut. Big Brotherilla on kuitenkin Markoa varten oma suunnitelmansa.

– En olisi uskonut, että kaikki oli häätöäänestyksessä. Mä olin ihan varma, että kuulen oman nimeni, BB-Cheryll totesi suruissaan.

Marko oli pettynyt asteltuaan talosta ja päästyään Vapun haastateltavaksi. Mies olisi halunnut viettää talossa pidempään kuin yhden viikon.

– Nyt meni kyllä strategiat pieleen. En tiedä mitä tapahtui. Olisin kyllä halunnut olla pidempäänkin, hän kommentoi.

– Niko ärsytti eniten, kun hissi ei mennyt ihan yläkertaan saakka, Marko kertoi kysyttäessä ketä asukkaista ärsytti häntä eniten.

Marko tyrmistyi kuultuaan hetken kuluttua, että Isoveli määräsi hänelle salatehtävän, jossa hänen pitää palata BB-talon toiseen kerrokseen. Siellä hänen tulee elää salaa siihen saakka, kunnes Isoveli toisin ilmoittaa. Hän ei saa missään nimessä jäädä kiinni, tai hän joutuu automaattisesti häätöäänestykseen.

Uusimmat