BB-Niko: Löysin netistä nuoren pojan!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty seesteistä päivää, ja asukkaiden aika on kulunut muiden muassa Andreasin tarinoinnin ja lauluesitysten parissa. BB-Niko ja BB-Minna keskustelivat asukkaiden seksuaalisesta suuntautumisesta.

– Mä olin ihan varma, että kun täällä on 12 ihmistä, niin joukkoon mahtuu kaikenlaisia. Homoja, lesboja ja transuja, Niko kertoi ennakko-odotuksistaan.

Minna jatkoi nuoren miehen tenttaamista ja tivasi Nikolta tämän yksityiselämästä ja homosuhteista.

– Kun sä oot miehen kanssa niin kumpi sä yleensä olet? Minna kysyi.

– Mä tykkään olla vähän molempia. Yleensä vanhemmat miehet haluaa olla niitä, jotka haluaa rynkyttää, Niko kertoi.

– Mut mä tykkään olla tosi nuorten kanssa. En kuitenkaan alaikäisten. Viime vuonna olin 91-syntyneen kanssa. Löysin sen netistä, hän paljasti, kun joukkoon liittyi myös keskustelua kauempaa seurannut BB-Marko.

– Mitä mieltä olisit jos tänne tulisi huomenna uusi asukas, joka olisi shemale? Niko tiedusteli Markolta.

– Ei mulla ole itään sitä vastaan että joku on erilainen. Enhän mä muuten voisi työskennellä maahanmuuttajien parissa, Mame totesi.

Keskustelu päättyi, kun Isoveli kutsui Minnan päiväkirjahuoneeseen.

Uusimmat