Blake Lively unohti housut kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gossip Girl -sarjan tähti, amerikkalainen näyttelijätär Blake Lively, on poseerannut David Lettermanin studion ulkopuolella faneilleen ja kuvaajille hieman erikoisessa asussa.

21-vuotias neitokainen oli nimittäin pukeutunut ryppyiseen ja kauhtuneeseen harmaaseen kauluspaitaan ja näytti kaiken lisäksi unohtaneen housunsa kotiin. Nyt paita joutui ajamaan myös hameen virkaa, mikä ei ainakaan kuvien perusteella näytä kovin luonnolliselta. Katso kuvat tästä!

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta.

Uusimmat