Oasis-tähti inhoaa omaa jättihittiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmetoista vuotta sitten hittilistoille ympäri maailmaa nousseen Oasis-yhtyeen keulahahmo Liam Gallagher on paljastanut, ettei voi sietää yhtyeen Wonderwall-läpimurtohittiä.

Gallagher totesi raivostuvansa, kun yhtyeen amerikkalaiset fanit tunnistavat bändin vain kyseisestä kappaleesta, joka julkaistiin jo bändin toisella (What’s The Story) Morning Glory? albumilla vuonna 1995. Liam kertoi asiasta yhtyeen uuteen Dig Out Your Soul -albumiin liittyneessä haastattelussa.

– Ainakaan levyllä ei ole mukana Wonderwallia. En voi vi**u sietää sitä vi**n biisiä. Haluaisin oksentaa joka kerta kun laulan sitä. Ongelmana on, että se oli todella suuri hitti meille, Liam Gallagher valitteli The Sun -lehden mukaan.

– Kun menemme Yhdysvaltoihin, ihmiset tulevat kysymään, että ”Oletko se Mister Wonderwall?”. Silloin haluaisin iskeä nyrkillä.

Brittipoppari ei ole ilmeisesti vielä ymmärtänyt, että ilman Wonderwall-hittiä bändi voisi ehkä edelleen soittaa vain Lontoon klubeilla ja haaveilla kansainvälisestä menestyksestä. Oasis julkaisee uuden levynsä 6. lokakuuta.

Uusimmat