Rihanna ja Chris etsivät äänieristettyä asuntoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna ja hänen poikaystävänsä Chris Brown ovat mahdollisesti kihlautuneet. Edelleen jopa koko seurustelunsa kieltävä pariskunta nähtiin viikonloppuna katselemassa yhdessä luksusasuntoja Los Angelesissa Beverly Hillsin alueella.

Kiinteistövälittäjän mukaan pari etsii asuntoa, joka on erityisen hyvin äänieristetty. Avoliittoa suunnittelevat Rihanna ja Chris ovat siis mahdollisesti ottamassa suhteessaan uutta askelta. Siihen viittasi myös Rihannan nimettömässä viime viikolla nähty timanttisormus, joka on tulkittu amerikkalaisissa viihdelehdissä kihlasormukseksi, Star-lehti kertoi.

19-vuotias Rihanna vei 20-vuotiaan Chrisin viime kuussa Barbadokselle tapaamaan vanhempiaan. Samalla julkkispari vietti saarella myös kuherruslomaa. Viime viikon tiistaina Rihanna nähtiin juhlimassa yhdessä Justin Timberlaken kanssa Hollywoodin Coco de Ville -klubilla, josta he jatkoivat seurueidensa kanssa jatkoille Timberlaken kotiin.

Uusimmat