Räväkkä kissatappelu BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Tämän päivän puheenaiheina Big Brother -talossa ovat olleet luonnollisesti eiliset grillibileet sekä niiden jälkeiset useat seksisuhteet ja illan muut värikkäät tapahtumat.

Eilen nähtiin myös puolentoista viikon BB-urakan tähän mennessä suurin riita. Illan aikana BB-Niko alkoi yllättäen itkeä, koska hän oletti, ettei hänen rakkaansa odottaisi BB-tähteä siviilissä. Minna riensi lohduttamaan sydänsuruissaan nyyhkyttävää Nikoa kertoen tietävänsä miltä miehestä tuntui. Mian mukaan Minna ei kuitenkaan tiennyt mistä puhui ja alkoi haukkua häntä.

Ensin tilanteessa vaihdettiin vielä suhteellisen normaaleja sanoja, mutta pian riitapukarit siirtyivät makuuhuoneeseen, jossa kielenkäyttö muuttui useampaa astetta rankemmaksi. Minna ehdotti myös asian sopimista, mutta sopu ei Mialle kelvannut.

– V**tu lehmä ei osaa edes selvittää asioita. Mene vaan vähän itkemään tonne muiden joukkoon, ja keräämään sympatiaa! Jos sulla on niin kova tarve päästä mun päälle, pikkuh**ra! Minna kertoi Subin verkkosivuston mukaan.

– Miksi mä haluaisin sun päälle? Kuka haluais vapaaehtoisesti p**na tollasta rumaa lehmää? Mia raivosi takaisin.

Naiset saivat siis muutamien alkoholijuomien jälkeen sanottua mitä todella ajattelivat, ja tuloksena oli äänekäs ja vetinen kissatappelu. Naiset jatkoivat riitaansa muiden ihmetellessä menoa. Edes Harrin rauhoittelut eivä saaneet naisia rauhoittumaan. Lopulta sopu syntyi ja äänekäs riita päättyi osapuolten halaukseen.