Indica-yhtyeen uusi levy on Valoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten tyttöbändien kärkijoukkoon kuuluva Indica julkaisee 17.syyskuuta uuden Valoissa-albuminsa, josta on saatu maistiaisia jo kahden sinkun myötä.

Pahinta tänään ja albumin nimiraita Valoissa lohkaistiin radiosinkuiksi, ja molemmista kappaleista on kuvattu myös musiikkivideot. Albumin on tuottanut Nightwishin Tuomas Holopainen.

Indica solmi levytyssopimuksen neljä vuotta sitten ja on ehtinyt julkaista jo kolme albumia, jotka kaikki ovat olleet menestyksiä jättäen oman leimansa Suomen musiikkikenttään. Vuonna 2004 julkaistu debyyttialbumi Ikuinen virta on rikkonut platinarajan. Seuraavana vuonna ilmestynyt kakkosalbumi Tuuliset tienoot on myynyt yli 20.000 kappaletta.

Yhtyeen edellisestä albumista, Kadonnut puutarha, on nyt kulunut reilu puolitoista vuotta, jonka aikana on tapahtunut tyttöjen uran kannalta suuria asioita. Yhtye sai viime vuonna ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla siipiään rajojen ulkopuolella, kun heidät pyydettiin Nightwishin lämppäriksi yhtyeen Scandinavian kiertueelle.

Jonsun ja muun bändin tukena on toiminut Nightwishin Tuomas Holopainen, joka on tuottanut albumin ja luonnollisesti tuonut oman osansa albumin raitojen maailmoihin. Tuomaksen myötä levyllä on kuultavissa muiden muassa uusia soittimia ja rohkeampia soundivalintoja.

Tulevia keikkoja:

6.9 Oulu, Nakrock

12.9 Pori, Karhuhalli

13.9 Lempäälä, Ideapark

27.9 Helsinki, Tavastia

10.10. Kouvola, House of Rock

17.10. Mikkeli, Hotelli Vaakuna

23.10. Tampere, Klubi

24.10. Turku, Klubi

25.10. Eura, Osmantupa

7.11. Levi, Hullu Poro

8.11. Rovaniemi, Tivolí

13.11. Kuopio, Puijonsarvi

14.11. Iisalmi, Bepop

15.11. Joensuu, Kimmel

12.12. Jyväskylä, Lutakko

13.12. Harjavalta, Night Factory