Supertähti Cliff Richard tuli kaapista – elää papin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin todellinen supertähti Cliff Richard on vahvistanut olevansa suhteessa miehen kanssa. Britanniaa kahdesti Euroviisuissa edustanut ja viitenä vuosikymmenenä hittejä tehtaillut artisti kertoi asiasta tuoreessa elämäkerrassaan.

Huimat 250 miljoonaa levyä urallaan myynyt ja ennätysmäiset 120 singleä Top 20 -listalle saanut Cliff Richard paljasti eilen julkaistussa My Life, My Way -kirjassaan olevansa suhteessa John McElynn -nimiseen pappiin, joka on myös hänen elämänkumppaninsa. 67-vuotias tähti kertoo tavanneensa papin matkallaan New Yorkiin vuonna 2001 ja McElynnin ottaneen virkavapaata pian tämän jälkeen.

– Hänellä ei ollut suunnitelmia jättää papin virkaa, mutta kun huomasin sen olevan mahdollista, suosittelin että hän auttaisi minua joissain hyväntekeväisyysprojekteissa, Cliff Richard kirjoittaa.

– Se oli seitsemän vuotta sitten ja järjestelymme on toiminut oikein hyvin. John viettää suurimman osan ajastaan omaisuuteni hoitamisen parissa. Hänestä on tullut kumppanini, mikä on hienoa, koska en pidä yksin asumisesta.

Tähän saakka Cliff Richardin seksuaalisesta suuntautumisesta on kirjoitettu jonkin verran, mutta mies on itse johdonmukaisesti kieltäytynyt kommentoimasta asiaa mitenkään.

– Olen lopen kyllästynyt siihen, että mediat spekuloivat asialla. Se on oma asiamme, eikä se kuulu kenellekään muulle millään lailla. En välitä mitä fanini ajattelevat asiasta, Richard totesi.

Kirjassaan hän paljastaa myös kannattavansa saman sukupuolen liittojen vahvistamista ja toteaa sen olevan esimerkki siitä kuinka ajat ovat muuttuneet.