BB-Marianne myönsi seksin Teron kanssa!

Big Brother · Stara.fi

Kuluneella viikolla Big Brother -talossa nähtiin ennennäkemättömän rajut juhlat, joiden jälkimaininkeja puidaan talossa edelleen. Kolme paria harrasti illan ja yön aikana seksiä, mutta BB-Tero kuitenkin kiisti väitteet ja totesi selibaattinsa pitäneen Mariannen kanssa.

Eilen illalla BB-Marianne ja BB-Marianna keskustelivat aiheesta talon terassilla. BB-Marianna muisteli tuon illan tapahtumia, mutta se ei juuri onnistunut, koska neitokainen oli juonut muistinsa. Hän muisti ainoastaan suudelleensa Johania, ja sen jälkeen ”filmi meni poikki”. Hän oli kuitenkin helpottunut herätessään seuraavana aamuna bikinit yllään.

– Mä tein saunassa jotain sellaista, että melkeinpä kuulemma otin suihin, Marianna tokaisi.

Seksin ystäväksi tunnustautunut Marianna kertoi, että alkoholin vaikutuksen alaisena hänen halunsa voivat saada vallan. Siksi hän onkin pyytänyt Andreasta sulkemaan hänet tyhjään huoneeseen, jos samanlainen käytös vielä toistuu.

– En tullut tänne n***imaan. Jos yritän ottaa bikineitä pois päältä, teipatkaa mut pyyhkeeseen ja heittäkää tyhjään huoneeseen, Marianna oli pyytänyt Andreasilta.

Samalla selvisi myös, että Teron selibaatti on todellisuudessa mennyttä miehen toisenlaisista väitteistä huolimatta. Marianne myönsi menneensä yön aikana Teron kanssa liian pitkälle maanantain ja tiistain välisenä yönä ja rikkoneensa Teron selibaatin. Mariannen mukaan peiton alla ei harrastettu seksiä perusteellisesti, mutta kanssakäymistä oli silti.