Ari Koivusen suosio kovassa laskussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-voittaja Ari Koivunen hallitsi toissakesänä Suomen albumilistaa suvereenisti esikoislevyllään Fuel for the Fire. Levyä myytiin yli 60.000 kappaletta, mikä oikeuttaa tuplaplatinalevyyn.

Toisen albumin myynnin perusteella Ari Koivusen suosio on kuitenkin laskenut selvästi, sillä Becoming -levy ei ole käynyt kaupaksi odotetusti, Iltalehti kertoi tänään. Lehden tietojen mukaan albumia on tähän mennessä myyty 17.000 kappaletta, joka oikeuttaa kuitenkin kultalevyyn.

Koivusen levy-yhtiöllä SonyBMG:llä on vielä yhden levyn optio, joten tulossa on mitä ilmeisimmin vielä kolmaskin albumi. Kärkevistä kommenteistaan tunnetulle Koivuselle aletaan torstaina etsiä seuraajaa Idols-kilpailun jyrähtäessä taas käyntiin MTV3-kanavalla. Uusi Idols-voittaja valitaan joulukuussa.