Raju riita BB-talossa: Tää on kuin puukonisku selkään!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin iltapäivällä räväkkää sananvaihtoa, kun kävi ilmi, että pojat olivat toivoneet ääneen tyttöjen epäonnistuvan tehtävässään. Äänekäs riita alkoi, kun Maria kysyi Terolta oliko tämä esittänyt moisen toiveen.

Marian mukaan Andreas oli kertonut Teron toivoneen tyttöjen joukkueen epäonnistuvan. Paikalle kutsuttiin Andreas, joka vahvisti asian.

– Tässä sohvalla sanoit että toivot ettei toi onnistuisi. Mua ärsyttää ihan suunnattomasti tuollainen. Mä en voi sietää että te tuijotatte omaan napaanne! Tällainen keskusteluhan on sellainen puukonisku selkään, Andreas totesi suivaantuneena.

– Kun mä konahdin tuolla ja sanoin asian, niin nyt on sitten vi**n kireä tunnelma! Mä en jauha selän takana paskaa, vaan sanon kaikki suoraan! Maria raivosi olohuoneessa.

– Eli jos on jotain sanomista, niin sanokaa! Toi vi**n läyhääminen loppuu nyt! Nyt kaikki sanoo suoraan eikä puhu selän takana tota vi**n paskaa, hän lisäsi.

Tämän jälkeen myös muut asukkaat osallistuivat keskusteluun, jossa ruodittiin kovin sanakääntein talon ilmapiiriä ja sitä, etteivät kaikki asukkaat kerro mielipiteitään avoimesti. BB-Marianna antoi pojille myös tiukkaa kritiikkiä näiden löhöilystä. Myös Marianne ilmaisi mielipiteensä selkeästi.