BB-talossa oli taas kondomeille käyttöä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa meno jatkui eilen railakkaana pitkälle aamun tunneille saakka. Ohjelmassa on muiden muassa hulvatonta improvisaatioteatteria, jossa erityisesti BB-Niko loisti ja sai muut nauramaan kyyneleet silmissä.

Myös alkuillasta alkanut vauhdikas tietovisailu sai ja monipuolinen Olette-leikki saivat jatkoa yöllä. Hauskimpia olivat ”Olette risteilyllä” ja ”Olette lomalennolla”-tehtävät, joissa asukkaat matkivat hupaisasti perinteisiä suomalaisia vodkaturisteja. BB-Andreas toimi lennolla stuerttina.

Asukkaat näyttivät eilen, että talossa osataan pitää hulvattoman hauskaa myös ilman alkoholia. Taloon oli saatu myös kondomeja, joille keksittiin nyt kilvan uusia tavallisesta poikkeavia käyttötarkoituksia. BB-Marko veti kondomin päänsä yli ja puhalsi siihen nenänsä kautta ilmaa siten, että ehkäisyväline kasvoi suureksi palloksi hänen päänsä ympärille.

Pian myös muut miehet seurasivat hänen esimerkkiään ja erityisesti Johan näytti osaavan homman. Naiset eivät moisesta leikistä pitäneet.