Big Brotherin Mia myönsi lesbosuhteensa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskustelu siirtyi eilen illalla jälleen vahvasti seksuaalisväritteiseksi ja samalla BB-Niko tiedusteli naispuolisilta asukkailta heidän mahdollisia kokemuksiaan lesbosuhteista. Yllättäen BB-Mia myönsi harrastaneensa seksiä naisen kanssa.

– Se oli mun 18-vuotissynttäripäivänä. Meitä lähti jatkoille mun lisäksi kaksi jätkää ja yksi muija. Jätkät oli ihan urpoja, ja sanottiin nille että painukaa helvettiin täältä, Mia kertoi Subin verkkosivuston mukaan.

Mia kertoi naisen olleen hänelle entuudestaan tuntematon ja tavanneensa hänet myöhemmin uudelleen Provinssirockissa. Mia ilmoitti olevansa kinnostunut miehistä, mutta olleensa samaisen naisen kanssa fyysisessä kontaktissa myös ravintolan wc-tiloissa.

Hetken kuluttua asukkailla tuli puhetta erikoisimmista paikoista, joissa he olivat harrastaneet seksiä. Tässä vaiheessa esiin nousu erityisesti BB-Andreas, joka kertoi harrastaneensa seksiä muiden muassa ambulanssissa, paloautossa ja pienlentokoneessa.