Stara Podcast 112 – Negative Jonne (osa 2/4)

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Negative-yhtyeen Jonne Aaron Provinssirockin backstagella yhtyeen keikan jälkeen. Hän kertoo kesätunnelmistaan, yllättävistä taajuuksista ja yhtyeen uuden jäsenen Garyn sopeutumisesta bändin riveihin. Lisäksi Jonne kertoo mitä yhtyeen toisesta kodista, eli keikkabussista, löytyy.

Yhtyeen keulahahmo paljastaa myös, että Negative on paljannut kiertueelleen mukaan oman seremoniamestarin, jonka työnkuvaan kuuluu pääasiassa bailausta ja erikoisjuttujen järjestämistä. Tämä on toinen osa neljäosaisesta haastattelusta.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.