Asukkaat tyytyväisiä Antin häätöön – murtuiko Cheryll todella?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kisasta häädettiin tänään ennakko-odotusten mukaisesti BB-Antti, joka sai yleisön miinusäänistä peräti 26 prosenttia. Miehen kanssa viime päivinä paljon aikaa viettänyt Cheryll näytti murtuvan miehen lähdöstä.

– Teeskentelijöiden valtakunta. Ei ole totta! Cheryll huusi heti tuloksen selvittyä.

– Tuntuu vaan niin epäreilulta. Tää on niin epäreilua. Joku joka on aito niin lähtee. Ei hitto. Mä en kestä, Cheryll sopersi.

Neitokaisen itku oli kuitenkin lohduttoman sijaan lähinnä pikkulapsen ”tikkari-itkua” eikä Cheryllin ilmekään osoittanut todellista surua. Hän siirtyi pian yksin makuuhuoneeseen, jossa hän istuskeli ajatuksissaan sängyllä pitkän tovin.

Muut asukkaat vaikuttivat olevan tyytyväisiä häätöäänestyksen tulokseen, eikä Antin häädöstä puhuttu muutamaa sanaa enempää. Jari-Matti, Marianne ja Anniina olivat tilanteesta järkyttyneitä, mutta vain koska selvisivät tämänkertaisesta häätöäänestyksestä. Andreas ja Johan olivat puolestaan huolestuneita Nikon synttärijuhlista.

– Kunhan nyt Niko saisi ne juhlansa. Se olisi kyllä kiva, Johan totesi.