Teinitähdet erosivat – fanit iloitsevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituimman teiniyhtyeen, Jonas Brothersin, jäsen Joe Jonas on eronnut tyttöystävästään Taylor Swiftistä. Teiniparin ero tapahtui jo ennen kuin suhdetta ehdittiin edes julkisuudessa vahvistaa.

Us Weekly -lehden mukaan Joe päätti suhteen puhelimessa. Pari ei koskaan esiintynyt julkisesti yhdessä, mutta 18-vuotias Taylor Swift vahvisti huhupuheet seurustelusta syyskuussa antamillaan lausunnoilla. Tieto erosta otettiin nyt ilolla vastaan yhtyeen naispuolisten fanien keskuudessa.

Jonas Brothers tunnetaan imagoltaan erityisen siveellisenä yhtyeenä, mutta äskettäin bändin jäsenet myönsivät julkisuudessa, että he olisivat valmiita seurustelemaan jopa omien faniensa kanssa. Tästä huolimatta heillä on edelleen sormukset osoittamassa, että he säästävät poikuutensa avioliittoon.