BB: Lesbo-Kassu on valmis ryhmäseksiin talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo sai eilen illalla uusia asukkaita, kun taloon astelivat BB-Anna ja BB-Kassu. Jälkimmäinen ilmoittaa olevansa lesbo. MTV3:n haastattelussa Kassu, eli Kaisa-Reeta kertoi löytäneensä jo etukäteen suosikkinsa talon asukkaista.

– Ehdottomasti kuumin kissa oli Mia, hän oli just mun tyylinen. Näistä vielä talossa olevista kuumin on ehkä Marianne, Kaisa-Reeta paljasti Maikkarille.

Johan alkoi ensitöikseen tiedustella uusilta asukkaita keitä nykyisiä asukkaita he panisivat. Samalla BB-Kassu totesi muille asukkaille olevansa lesbo. BB-Anna korosti olevansa puolestaan hetero. Kassu ilmoitti panevansa mieluiten Mariannea, Anniinaa ja miehistä Nikoa.

Hän paljasti samalla Anniinalle ja Mariannelle, että hänen suunnitelmissaan voisi olla myös ryhmäseksiä talossa.

– Ei mua haittaa, jos siellä on kaksi mun kanssa. Ei yhtään häiritse. Lähdetäänkö heti, BB-Kassu vihjaili naisille.