BB-Niko jätti Big Brotherin – äiti antaa kunnon saarnan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen illalla järjestettyjen juhlien tiimellyksessä rajun raivokohtauksen saanut BB-Niko on nyt poistettu talosta väkivaltaisen käytöksen takia.

Niko heitti äänekkään sanaharkan jälkeen Mariannea täydellä viinilasilla ja sen jälkeen vielä juomatölkillä. Täysinäinen punaviinilasi särkyi lattialle Mariannen eteen ja juomatölkki meni ohi. Raivokohtaus saatiin päättymään vasta kun Andreas otti Nikon kiinni. Pian tämän jälkeen nuori mies kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen.

Muille asukkaille täydellisenä yllätyksenä tullut raivokohtaus ihmetytti talossa kovasti. Isoveli komensi Nikon pakkaamaan tavaransa ja hänet häädettiin talosta iltapäivällä. Yön tapahtumista huolimatta asukkaat ottivat häädön raskaasti ja itkivät vuolaasti.

Nikon äiti oli häädöstä surullinen, mutta ymmärtää tuotantoyhtiön päätöksen. Hän totesi MTV3:n Viihdeuutisille, että pojan häätäminen talosta oli oikea ratkaisu.

– Täysin oikea ratkaisu! Tietysti minusta tuntuu pahalta, koska tiedän Nikon katuvan tekoaan. Viina ei vain sovi pojalle ollenkaan, Outi-äiti kertoi Maikkarille.

– Ensimmäiseksi aion pitää Nikolle melkoisen saarnan, kun näen hänet! Sen jälkeen otan pojan kunnon syleilyyn.