Miehet viuhahtivat alastomina BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa juhlat sujuivat rauhallisesti sen jälkeen, kun taloon asteli uusia asukkaita. BB-Kassu, BB-Anna saivat kuitenkin muutaman tunnin talossa olon jälkeen todistaa miesten viuhahdusta.

Tero, Johan ja Jari-Matti suunnittelivat pitkäksi venyneen illan ratoksi hieman ohjelmaa. He suuntasivat Johanin johdolla makuuhuoneeseen ja riisuutuivat alastomiksi. Sen jälkeen he peittivät sukuelimensä pelkällä sukalla.

– Sulla on noin pieni muna, niin se on vaikeeta. Otat vaan siitä juuresta kiinni, Johan opasti Jari-Mattia sukan pujottamisessa.

Tämän jälkeen kolmikko teki fleat, eli viuhahtivat. Miehet juoksivat alastomina ensin talossa ja siirtyivät sitten tekemään pari kunniakierrosta talon pihamaalla. Muiden asukkaiden nauraessa Jari-Matti teki vieläpä tyylikkään kaatumisen pihamaan nurmikolla. Pian kolmikko palasi makuuhuoneeseen ja palasi sieltä täysissä pukeissa muiden asukkaiden seuraan.