Spice Girls -tähti upeissa alusvaatekuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisestä Spice Girls -yhtyeestä tutuksi tullut ja sittemmin Yhdysvaltoihin muuttanut Melanie ”Scary Spice” Brown on tehnyt uudessa kotimaassaan erittäin menestyksekästä ja näkyvää uraa.

Hän oli taannoin mukana esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Yhdysvaltojen versiossa ja sijoittui parinsa kanssa toiseksi. Tällä tuotantokaudella Mel B toimii samaisen kilpailun kommentaattorina. Televisiotöiden lisäksi supertähti nähdään nyt myös alusvaatemallina.

Parissa vuodessa kovasti laihtunut Scary Spice kertoi jo kuukausia sitten sopimuksestaan Ultimo-alusvaatemerkin kanssa. Nyt ensimmäiset mallikuvat on julkaistu. Niissä Melanie poseeraa Ultimon uuteen mallistoon kuuluvissa alusvaatteissa. Katso kuvat tästä!