Yllätyskäänne: Nikolle potkut Big Brotherista!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen illalla ja viime yönä juhlat, joiden tiimellyksessä taloon asteli myös uusia asukkaita. BB-Anna ja BB-Kassu sopeutuivat hyvin taloon, mutta Nikolla oli alusta saakka jotain hampaankolossa erityisesti Kassua kohtaan.

Niko ilmoitti, että tulee ottamaan yhteen naisen kanssa vielä saman illan aikana. Näin ei kuitenkaan ehtinyt käydä. Yön aikana Niko sai nimittäin Mariannen kanssa keskustellessaan odottamattoman rajun raivokohtauksen. Tilanne sai alkunsa, kun Marianne poistui paikalta heidän keskustellessaan patterinvaihdon tiimellyksessa.

Tämän jälkeen asiasta raivostunut Niko yritti heittää Mariannea viinilasilla ja juomatölkillä. Täysinäinen punaviinilasi rikkoutui lattiaan Mariannen edessä ja juomatölkki lensi hänen ohitseen. Tämän jälkeen Andreas otti Nikon kiinni ja tämä kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen.

Tuotantoyhtiö on nyt ilmoittanut, että Niko häädetään talosta. Virallinen syy talosta poistamiseen on väkivaltainen käytös.