BB-Niko riehumisestaan: Kaduttaa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta torstain ja perjantain välisen yön tapahtumien johdosta häädetty BB-Niko on nyt kommentoinut tapausta julkisesti. Subille antamassaan haastattelussa hän myöntää katuvansa riehumistaan.

Yöllisen riidan päätteeksi Niko heitti Mariannea täydellä viinilasilla, joka särkyi maahan Mariannen eteen. Tämän jälkeen Niko yritti heittää neitokaista vielä juomatölkillä. Häätöpäätös oli hänen mukaansa oikea.

– Kaduttaa, se on se voimakkain fiilis. Pitää käydä tätä asiaa läpi niin yksin kuin muidenkin kanssa, mennä peilin eteen, katsoa itseään ja saada muutosta aikaan. Kyllä mä jossain määrin viime päivinä olin sitä mieltä, että mä en tiedä, onko se tervettä enää, että mä olen talossa, Niko kommentoi Subille.

Niko asui Big Brother -talossa 45 päivän ajan. Tänään kilpailussa nähdään seuraava häätö, jonka perusteella talosta on tällä hetkellä lähtemässä Andreas.