BB: Munakolhoosilla kiellettin omat alusvaatteet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käynnistyi jälleen eilen uusi viikkotehtävä, jossa asukkaiden on määrä pyörittää talossa munakolhoosia.

BB-talosta on nyt tehty kananmunia tuottava kolhoosi ja taloon rakennetusta kourusta putkahtelee munia ympäri vuorokauden. Asukkaiden tulee kerätä näitä munia kennoihin ja toimittaa täydet kennot Big Brotherille varastohuoneeseen kolmen kennon erissä.

Kolhoosin johtajaksi nimitettiin BB-Johan, jonka tehtävänä on valvoa tehtävän onnistumista. Johtajalla on myös oikeus asua yläkerran sviitissa ja palkita päivittäin joku asukas, joka pääsee siten hetkeksi sviittiin. Asukkaiden tulee päivystää munakourun vieressä ympäri vuorokauden. Rikkinäiset munat vähentävät viikkobudjettia ja vaarantavat tehtävän onnistumisen.

Tehtävän alussa asukkaiden tuli pukeutua kolhoosin työvaatteisiin ja Johan käski asukkaita riisumaan myös alusvaatteensa ja toimittamaan ne säilöön päiväkirjahuoneeseen. Naiset eivät olisi halunnee luopua rintaliiveistään, mutta johtajan päätös piti. Myöhemmin Isoveli toimitti naisille talon puolesta rintaliivejä.

– Ja kolhoosin tasa-arvoisuuden vuoksi jokainen nainen käyttää tästä löytyviä rintaliivejä. Ojennan ne toveri Annalle, joka tekee niistä hyvän jaon naispuolisten tovereiden kesken, Johan komensi.