Osalle BB-asukkaista immuniteetti – Tero muutti mielensä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänäänkin jatkunut viikkotehtävä, jossa asukkaat pyörittävät BB-talossa kananmunia tuottavaa kolhoosia. Sama teema on nyt jatkunut myös tämän viikon nimeämisissä.

Demokraattisuus on nimittäin kaukana, kun Isoveli päätti jo etukäteen, ettei uusia asukkaita Annaa ja Kassua eikä kolhoosin johtajaa Johania saa nimetä hätöäänestykseen. Viime sunnuntaina kilpailusta häädettiin Andreas, ja talon tunnelma on muuttunut sen jälkeen selvästi. Oman osuutensa menon rauhoittumiseen on tuonut myös Nikon yllättävä poistaminen talosta.

Samalla kuitenkin esimerkiksi Teron tunnelmat ovat parantuneet selvästi. Vielä viime viikolla hän harkitsi vakavasti poistumista talosta omasta tahdostaan, mutta nyt mies on muuttanut mielensä ja päättänyt sittenkin jäädä.

– Piti hakea motivaatiota ja nyt mie löysin sen. Miulla oli hieman hakemista, mutta mie löysin sen innon, BB-Tero kertoi tänään Tuulille.