BB-meno kuin Pohjois-Koreasta – Anna pääsi sviittiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään tämänkertaisen viikkotehtävän teeman mukaisesti kommunismia ja jopa totalitarismia lähentelevässä ympäristössä ankealla munakolhoosilla.

Asukkaiden tehtävänä on kerätä kananmunia kennoihin ja toimittaa kennot Isovelille varastohuoneeseen. Itsevaltiaaksi kolhoosin johtajaksi on valittu BB-Johan, mutta luonnollisesti herra Big Brother on hänenkin johtajansa.

Eilen talon tunnelma oli suoraan neuvostoajoilta, kun asukkaat esittivät lauluja Suurelle Johtajalle ja Tero piti puheen talon työläisille. Ensimmäisenä lauluna asukkaat esittivät Maamme-laulun, jonka he olivat tosin muokanneet Big Brother -henkiseksi.

– Oi sä BB veljemme, soi niin käskysi kultaiset ja reilut niin arvovaltaiset ja siksi me sua täällä ihaillaan ja totellaan.

Kyseessä oli pieni virkistyshetki, jonka jälkeen asukkaat joutuivat palaamaan jälleen töihinsä. Munantuotantoa pitää valvoa tarkasti tehtävän aikana ympäri vuorokauden, eikä kouruun putoavien kananmunien saa antaa pudota maahan.

Kolhoosin johtajana toimiva Johan nimeää päivittäin yhden Työn Sankarin, joka pääsee yöksi johtajan sviittiin. Eilen illalla valinta kohdistui Annaan, joka oli kärsinyt päivällä migreenikohtauksesta.