BB: Tuotanto keskeytyi – taisto jatkuu

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla tuotettu suuria määriä kananmunia, kun viikkotehtävänä on ollut pyörittää munakolhoosia. Kommunismin hengessä asukkaat ovat raataneet ympäri vuorokauden, mutta tänään tuotanto keskeytyi yllättäen.

Naiset olivat omalla vuorollaan keräämässä putkesta putkahtelevia munia, kun kaiuttimista alkoi kuulua Yhdistyneiden kolhoosien keskuskomitean virallinen tiedote. Siinä kerrottiin munantuotannon keskeytyvän tilapäisesti tuotannollisista syistä.

– Emme luovu taistosta ja uskomme munantuotantoon myös tulevaisuudessa, keskuskomitea tiedotti asukkaille.

Tämän jälkeen ylimääräisestä tauosta helpottuneet naiset siirtyivät Big Brotherin pyynnöstä olohuoneen sohvalle. Tuotantotauon aikana asukkaille kerrottiin tämän viikon häätöäänestykseen joutuneiden nimet. Sen jälkeen munantuotanto pääsi jälleen normaalisti jatkumaan. Häädettävinä ovat Jari-Matti, Marianne, Tero ja Tuuli.

Aiemmin tänään Isoveli antoi Annalle salatehtävän, jonka mukaan hänen tuli vähentää munantuotantoa huomattavasti. Annan toimet eivät kuitenkaan saaneet selvitä muille asukkaille.