Eva Longoria: En ole lihonut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä lihomisensa takia. Hänen kerrotaan joutuneen lihottamaan itseään televisiosarjan uutta tuotantokautta varten.

Taannoin hänen oletettiin olevan jopa raskaana vatsan pyöristymisen takia. 33-vuotias Eva Longoria on kuitenkin nyt itse kertonut olleensa koko ajan ”nollakokoa”, eikä hän missään vaiheessa todellisuudessa lihonut eikä koko juttu ole siis vaikuttanut lainkaan esimerkiksi hänen vaatekokoonsa.

– En koskaan lihonut yhdellä koolla. Minusta tuli vain hieman pyöreämpi. Olen edelleen kokoa nolla, Eva kertoi Allure-lehden haastattelussa.

Samassa haastattelussa hän myös kiistää hänen ja miehensä Tony Parkerin avioliitton rakoilleen, kuten viihdelehdissä taannoin väitettiin. Longoria korosti, etteivät he ole pettäneet toisiaan eivätkä myöskään eroamassa.