BB-Niko käsirysyyn heti siviilissä – yksi tajuttomaksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta viime perjantaina häädetty BB-Niko sai kokea suuren julkisuuden varjopuolen jo seuraavana päivänä. Talon suosikkiasukkaaksi noussut nuori mies joutui nimittäin käsirysyyn helsinkiläisen ravintolan edustalla.

Niko oli viettämässä iltaa BB-talosta jo aiemmin häädetyn Minnan kanssa ravintola DTM:ssä, 7. päivää uutisoi. Tämän jälkeen he jatkoivat hampurilaisravintolaan, jossa syntyi käsirysyä.

– Ihmiset huutelivat minulle ja nimittelivät minua. Siirryimme Minnan ja ystävieni kanssa ulos syömään. Huutelijat ja nimittelijät tulivat perässä ja siitä syntyi lopulta täydellinen kaaos, Niko valotti tapahtumia Seiskalle.

Mistään pienestä nahistelusta ei ollut kyse, sillä Nikon mukaan yksi BB-tähteä puolustamaan tulleista ystävistä menetti rytäkässä tajuntansa.

– Ystäväni tuli auttamaan ja pyysi ihmisiä jättämään minut rauhaan. Yksi huutelijoista kuitenkin löi ystävääni, joka kaatui maahan ja meni ilmeisesti tajuttomaksi. Onneksi hän kuitenkin virkosi hetken kuluttua.

Tämän jälkeen Niko poistui paikalta, eikä hän ainakaan omien sanojensa mukaan osallistunut lainkaan varsinaiseen tappeluun.