Anastacia tekee paluun uudella levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Anastacia, koko nimeltään Anastacia Lyn Newkirk, julkaisee neljän vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Heavy Rotation -niminen levy ilmestyy kauppoihin 29. lokakuuta.

Levyllä kuullaan uudistunutta Anastaciaa, sillä rintasyövästään toipunut tähti on vaihtanut uudelle levylleen levy-yhtiötä, tyyliään ja soundiaan. Levyn ensimmäinen single I Can Feel You julkaistiin syyskuussa, mutta se ei saanut kovin hyvää vastaanottoa kriitikoilta. Radiosoittoa kappale on kuitenkin saanut jonkin verran.

Levyn tuotannossa on ollut mukana monia nimekkäitä musiikintekijöitä ja tuottajia, kuten esimerkiksi Ne-Yo, J.R. Rotem, The Heavyweights ja Lester Mendez. Anastacia on kirjoittanut levylleen kappaleita myös itse. Seuraavan kerran neitokainen saapuu Suomeen marraskuun alussa promootiovierailulle.