Yllätyskäänne: Yksi BB-asukas lähtee lauantaina ulkomaille!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa nähdään lauantaina todellinen jymy-yllätys, kun yksi Suomen BB-talon asukkaista siirretään kisaamaan ulkomaille. Samalla Suomen BB-talo saa vastaavasti uuden asukkaan ulkomailta.

Suomen BB-fanit voivat jatkossa seurata suomalaisen asukkaan sopeutumista Big Brother Extra -ohjelmassa ja ohjelman verkkosivuilla. Suomen asukas nähdään ulkomaisessa BB-talossa jo ensi sunnuntain suorassa lähetyksessä.

Asukasvaihdossa on mukana Kirkon Ulkomaanapu, joka hakee yhteistyön kautta huomiota Näkymättömät-kampanjalleen.

– Toivomme, että viestimme tavoittaa mahdollisimman monta suomalaista, siksi menemme sinne, missä ihmiset ovat. Big Brotheria seuraa enimmillään yli puoli miljoona katsojaa kerralla, kommentoi kampanjapäällikkö Petri Merenlahti yhteistyötä.