BB-Johan lähti juuri ulkomaille? Asukkailla vahvat epäilyt!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistetaan tänään yksi kilpailija, joka kuljetetaan tämän ja huomisen päivän aikana ulkomailla sijaitsevaan Big Brother -taloon. Ulkomailta Suomen BB-taloon tulee vastaavasti ulkomainen kilpailija.

Tänään iltapäivällä hieman yhden jälkeen asukkaat komennettiin BB-talon pihamaalle, mutta Johan jäi sisään taloon. Muut asukkaat ihmettelivät tapahtunutta ja BB-Anna totesi, ettei Johan ole tehnyt mitään pahaa, jotta ansaitsisi jäädä sisään taloon muiden ulkoillessa.

– Näistä on aina seurannut jotain pahaa, Marianne pohti asukkaiden saamaa määräystä.

– Älä Mertsi turhaan huoli. Huolehditaan sitten vasta jos on jotain huolehdittavaa, Jari-Matti lohdutti.

Erityisesti Tero vaikutti olevan jollain tavalla perillä siitä mitä talon sisällä parhaillaan tapahtuu. Hän myhäili itsekseen, mutta ei suostunut naisten tiedusteluista huolimatta paljastamaan tietojaan.

Suomen kilpailusta ulkomaille siirtyvän asukkaan sopeutumista uusiin kanssakilpailijoihinsa nähdään sunnuntain suorassa Big Brother -lähetyksessä. Samaan aikaan talosta myös häädetään yksi asukas, joka on tämänhetkisen tilanteen mukaan todennäköisimmin BB-Marianne.