Johan jätti BB-talon – asukkaat ihmeissään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa nähtiin tänään yllättävä käänne, kun ohjelman Suomen tuotantokausilla toteutetaan ensimmäisen kerran asukasvaihto. Vaihto alkoi tänään, kun BB-Johan poistui talosta asukkaiden ollessa ulkona.

Marianne osasi aavistaa jo ulkona ollessaan jotain outoa tapahtuvan ja erityisesti Tero ja Jari-Matti tuntuivat tietävän mitä talon sisällä tapahtui. Asukkaiden palatessa takaisin sisään ainoana taloon jäänyt Johan oli pakannut tavaransa ja poistunut mystisesti talosta.

– Tossahan on sen mikki. Se on vaan piilossa jossain, Cheryll arveli ensin.

– Sen kamat on poissa, joku huusi makuuhuoneesta.

Hiljalleen asukkaille valkeni, että kyseessä ei ole Johanin käytännön pila, vaan mies on tosiaan poistettu talosta.

– Tää on ihan selvä homma. Niin selkee, kun vaan tarvittavat kamat on mukana, Jari-Matti totesi.

– Tää on ihan selvä homma, Tero komppasi.

– Onkohan sitten ulkomaailmassa ollut joku hätätilanne? Sit se ei kyllä tule enää takaisin, Marianne mietiskeli ääneen, mutta huomasi pian, että miehet tietävät asiasta häntä enemmän.

– En voi sanoa. Nää menee liikaa niihin asioihin joista ei saa puhua, Jari-Matti totesi, kun häneltä tiedusteltiin lähdön mahdollista syytä.

Seuraava jymy-yllätys asukkaille tulee, kun Johanin tilalle taloon astelee yksi asukas ulkomailta. Suomen televisiokatsojat näkevät uuden asukkaan talossa ensi sunnuntain suorassa lähetyksessä. Silloin nähdään myös Johanin edesottamuksia uudessa BB-talossaan.