Afrikassa: BB-Munya lähti skandaali-Suomeen!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta poistui eilen yllättäen Johan, joka lähti matkaamaan asukasvaihtoon toiseen maahan. Kohteena on mitä ilmeisimmin Etelä-Afrikka, josta lähetettiin samaan aikaan Munya-niminen kilpailija Suomeen.

Kahdentoista Afrikan maan yhteinen Big Brother Africa on kolmannella tuotantokaudellaan ollut ilmeisesti aika rauhallinen, sillä sikäläiset BB-fanit ovat ihmetelleet Suomen Big Brotherin tapahtumia, joita on nimetty jopa skandaaleiksi.

Erityisen paljon keskustelua ovat aiheuttaneet Nikon häätöön johtanut raivokohtaus ja talossa harrastettu seksi. Johanin ja Mariannan välinen seksi on puhuttanut faneja, sillä juuri Johan nähdään mitä ilmeisimmin tänä iltana Afrikan Big Brotherissa.

Johania on fanien keskuudessa jo etukäteen naitettu Afrikan BB-talossa parhaillaan asuvalle 31-vuotiaalle botswanalaiselle Tawanalle. Lähipäivien aikana nähdään kuinka heillä synkkaa.