Bileet alkoivat BB-talossa – Munya ihmetteli juoman määrää

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoivat juuri ensimmäiset bileet pitkään aikaan. Asukkaat toivoivat Isoveliltä juhlia ja uuden asukkaan kunniaksi sellaiset järjestettiin. Varastohuoneesta löytyi yhteensä 40 puolen litran tölkkiä alkoholijuomaa ja erinäistä rekvisiittaa.

Samalla asukkaat kutsuttiin talon sohvalle. Tämän jälkeen televisio aukesi ja asukkaat näkivät kuinka Johan esiteltiin Afrikan Big Brotherin asukkaille ja siirtyi talon sviittiin.

Taloon tänään Afrikan Big Brotherista saapunut uusi asukas Munya Chidzonga totuttelee edelleen taloon. Suomalaisille jaettavaa alkoholimäärää hän piti suurena. Hän kertoi, että Afrikan BB-talossa asukkaat saavat vain kaksi-kolme olutta kerralla. Suomalaiset kertoivat saavansa kuusi olutta ja lisäksi vielä viiniä.

– Sellaista määrää en ole hetkeen juonut. Se on aika paljon minulle. Toivottavasti en mokaa mitään, Munya totesi ihmetellen.

Afrikan Big Brother -kilpailussa nähtiin kahden edellisen kauden aikana rajuja riitoja ja talon tapahtumat saivat aikaan skandaaleja toistensa perään. Nyt käynnissä olevalla kolmannella tuotantokaudella menoa on pyritty rauhoittamaan selvästi, mikä näkyy myös jaettavan alkoholin määrässä.