BB-Johan varautui kosteaan iltaan!

Big Brother · Stara.fi

Afrikan Big Brother -taloon viikonloppuna Suomesta lennätetty BB-Johan on sopeutunut hyvin afrikkalaisten kansoittamaan taloon. Lumiukkona kanssakilpailijoilleen tänä aamuna esittäytynyt mies on tehnyt päivässä itsensä ja Suomen tutuksi asukkaille.

Tänään Johan ja muut asukkaat tekivät ostoslistoja ja Johanin ostokset olivat kovin nestevoittoisia. Hän tilasi tupakkaa, kananmunia ja suurehkon määrän alkoholijuomia. Johanin ostoslistalle mahtui kolme pulloa viiniä. Lisäksi Johan hankki myös maitoa ja leipää.

Myös muiden asukkaiden ostokset noudattelivat samaa linjaa, kun koriin klikkailtiin myös vodkaa ja olutta. Afrikan 30 miljoonaa Big Brother -katsojaa voivat saada siis pian ihmeteltäväkseen railakkaat bileet suomalaistyyliin. Tänään asukkaat kertoivat Johanille myös talon juhlimistavoista. African BB-talossa tiskijukka soittaa lauantaisin talon penthousessa, eli sviitissä, jossa asukkaat saavat laulaa ja tanssia.